Word lid van de KBVE

Bent u een professioneel werkend in de energiesector? Bent u gefascineerd door de uitdagingen van de energietransitie?

Sluit u zich dan aan bij onze gemeenschap van experts op het gebied van energie. Als lid van onze vereniging kunt u genieten van unieke voordelen, zoals de mogelijkheid om exclusieve seminaries bij te wonen waar u nieuwe kennis kunt verwerven en delen in deze sector, uw reputatie kunt opbouwen en uw netwerk kunt uitbreiden door deel te nemen aan onze Studiedagen.

Bovendien is onze uitgave "Revue-E-Tijdschrift" een ideale manier om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sector evenals alle andere gerelateerde onderwerpen.

Voordelen

Ieder individueel lid (volledig lid) van KBVE ontvangt het "Revue-E-Tijdschrift en uitnodigingen voor de verschillende evenementen van de vereniging.. Hij/zij geniet ook preferentiële voorwaarden voor deelname aan de Studiedagen en bij het bestellen van publicaties die bij deze gelegenheden zijn gepubliceerd.

Bedrijven, verenigingen of andere organisaties kunnen “aangesloten leden” worden van de KBVE. Zij ontvangen 6 kopieën van het tijdschrift en profiteren van preferentiële voorwaarden voor de deelname van zes deelnemers tijdens de Studiedagen.

Contributies

De jaarlijkse bijdragen voor 2021 zijn als volgt vastgesteld:

  • De prijs voor het jaarlijks lidmaatschap is vastgesteld op € 169,40, inclusief BTW.
  • De prijs voor het jaarlijks lidmaatschap voor gepensioneerde volledige leden en jonge afgestudeerden is voor 2021 gereduceerd tot € 82,28, inclusief BTW.
  • De prijs voor het lidmaatschap 2021 voor bedrijven is € 790,00 , exclusief BTW. De prijs voor een toegevoegd persoon (>6) van een bedrijfs lid, is € 100,00, exclusief BTW.
  • Jong afgestudeerde  (- 30 j) genieten van een uitzonderlijk laag tarief van 47,19 € (BTW inbegrepen).
  • Studenten van hoger onderwijs instellingen kunnen twee jaar lang gratis lid worden van de vereniging. Om hiervoor in aanmerking te komen, moeten zij een getuigenis overleggen van het instituut waar zij ingeschreven staan met vermelding van de gekozen specialisatie.

Word lid